user_mobilelogo

Clubhuis

Sinds 1966 zijn wij in het gelukkige bezit van een Clubhuis. Het voorziet ons van onderdak als er iets te vieren is. Aan de bar kunt u frisdrank, wijn en sterke drank bestellen voor een gereduceerde prijs. Ook verkopen wij versnaperingen. Er worden regelmatig leuke activiteiten in ons Clubhuis georganiseerd, zoals bingo-avonden, visavond, creatieve/ educatieve bezigheden en tuinmarkten.

clubhuis klein 

 

 

 

 

 

 

Tuinwinkel

De tuinwinkel is van april t/m september elke zaterdag open van 11 tot 13 uur.  Je kunt er terecht voor potgrond, tuinaarde, zand, houtsnippers en compost. Je kunt je aankopen zowel contant als met pin betalen. De prijzen zijn schappelijk; de opbrengsten van de tuin­winkel vangen voor een deel de verenigingskosten op. Dat betekent dat als deze inkomsten zouden weg­vallen, het contributiegeld verhoogd zou moeten worden. Voor de winkel vindt u een terras, waar het tijdens de openingstijden van de winkel een gezellig samenkomen is van onze leden. 

tuinwinkel nieuw 

 

 

 

 

 

 

 

Werf

Op de werf naast de tuinwinkel staat in het seizoen een container waar het groenafval van de tuinen weggegooid kan worden. Hier liggen ook het zand en de houtsnippers, welke te koop zijn in de winkel.

 werf

 

 

 

 

 

 Speeltuin

Voor de kleintjes is er een speeltuin. Daar vind je een zandbak, boomstammetjes om te klauteren, zitjes en een waterpunt. De speeltuin wordt regelmatig gecontroleerd door de Gemeente op veiligheid.

skelter klein   ravottuh klein 

 

Orangerie

In onze Oranjerie vlakbij de speeltuin (loop voor het clubhuis door, passeer de tuinwinkel en dan eerste straatje links, aan de linkerhand) worden door vrijwilligers allerlei plantjes gestekt en gekweekt in een kas. 

Deze worden verkocht voor een zeer schappelijke prijs. Tuinders kunnen ook gebruik maken van deze kas voor hun eigen kweek. Naast onze kas vind je een aantal kweektuinen, waar wij o.a. onze kinderen leren om te genieten van het kweken van eigen fruit en groente.  

Bij de Oranjerie staan er ook bijenkasten van onze imker. (blijf a.u.b. op afstand en uit de aanvlieg route). 

De bijen voorzien ons van pure honing van onze eigen bloemen. Aan het eind van de zomer hopen we een bijeenkomst honing slingeren te kunnen organiseren, om daarna te kunnen genieten van onze eigen honing. 

bloem klein   bijen klein

  

Paddenpoel

Onze vrijwilligers hebben voor onze leden een heerlijk rustpunt gecreëerd, waar niet alleen jij, maar ook de padden zich terug kunnen trekken. Loop eens gezellig langs dit mooie plekje!

 

Sanitair

Op het complex zijn een aantal toiletten en een munten douche. Het gebouw is hard aan vervanging toe, maar alles werkt nog wel.

 

Kantoor bestuur

We hebben een apart gebouw voor onze administratieve werkzaamheden en vergaderingen. Hier houden we ook maandelijks een inloopmoment voor vragen.

clubhuis 2 klein